Tratamente naturise, produse si remedii naturale pentru sanatate
Nu aveti produse in cos.

Masaj gravide si postnatal

Masaj gravide

Bucuria de a darui viata unei micute fiinte implica o mare responsabilitate inca de la primele zile de sarcina. Constientizand faptul ca pe parcursul sarcinii corpul viitoarei mamici va suferi unele transformari atat fizice si hormonale dar mai ales emotionale, este importanta adoptarea unui mod de viata echilibrat.

Includerea masajului specific gravidelor pe perioada sarcinii aduce beneficii enorme atat viitoarei mamici cat si micutei fapturi ce se dezvolta in pantecul mamei. Va prezint pe scurt cateva din aceste beneficii ce nu pot fi dobandite prin nici o metoda sau tratament cunoscute in prezent:
-picioarele nu se umfla mentinandu-si supletea, avand senzatia de picioare usoare
-previne aparitia spasmelor musculare,
-faciliteaza circulatia venoasa de intoarcere
-previne aparitia edemelor
-mentine elasticitatea pielii eliminand sau cel putin intarziind aparitia vergeturilor si a celulitei
-echilibreaza energetic organismul prin relaxare profunda
- stare de comfort fizic si psihic ce se traduce prin buna dispozitie si incredere in sine
-elimina posibilitatea aparitiei DEPRESIEI POST NATALE (depresie ce afecteaza majoritatea proaspetelor mamici datorita transformarilor hormonale)
-starea de bine si comfort se rasfrange imediat asupra fatului. Este dovedit faptul ca acesta (fatul) percepe si reactioneaza inca din primele saptamani de sarcina la starea fizica, psihica si emotionala a mamei sale. Acesti factori sau stimuli influenteaza in mod direct sanatatea si personalitatea copilului atat in copilarie cat si in adolescenta.


Experienta mea in acest tip de masaj a adus bucurie in viata multor familii. In general sotii fiind cei mai fericiti cand isi vedeau sotiile sanatoase, sarcina evoluand armonios si nu in ultimul rand capriciile sau poftele gravidei fiind in majoritatea cazurilor in limite rezonabile.

Durata 50 min sau in functie de evolutia sarcinii poate mai putin. Pret 60 lei/sedinta si 550/abonament de 10 sedinte.
"SANATATEA SI PROSPERITATEA ESTE DATORIA MORALA FATA DE FAMILIE SI SOCIETATE A FIECARUI INDIVID " ( Nicu Ghergu )

Masaj postnatal

este un masaj anticelulitic de recuperare si redefinire a siluetei fiind deosebit de benefic dupa sarcina si nastere. BENEFICII -elimina rapid surplusul de grasime, tonifica pielea si musculatura, diminueaza vergeturile, elimina celulita, elimina oboseala picioarelor, creste mobilitatea articulatiilor, intareste musculatura spatelui, induce o stare de relaxare profunda aducand echilibru emotional si energetic.

Durata 50 min, pret 60 lei / sedinta sau 550 lei abonament de 10 sedinte.

Afisare:
tabel
lista alfabetic alfabetic pret
pret
Ordonare: