Tratamente naturise, produse si remedii naturale pentru sanatate
Nu aveti produse in cos.

Reflexologie faciala si drenaj limfatic cu jad

www.youtube.com/watch

O parte foarte putin cunoscuta a reflexoterapiei este reflexoterapia faciala.
Fata noastra are o multime de puncte reflexogene care, stimulate corespunzator, aduc ameliorarea multor probleme de sanatate.

Timp de secole, rolele din jad au fost folosite in China ca o rutina zilnica pentru a mentine aspectul tanar al pielii. Racoarea jadului inchide porii si intinde pielea.
Rola de dimensiune mai mica este utilizata in jurul ochilor pentru a atenua cearcanele si pentru a reduce ridurile si umflaturile. Rola neteda, de dimensiune mai mare ajuta la eliberarea stresului din zona fruntii, a obrajilor, a gatului si a maxilarului, imbunatateste circulatia, elasticitatea pielii si stimuleaza muschii obositi pentru a imbunatati tonusul.

Vibratia calmanta si armonioasa a jadului ne echilibreaza organismul in intregime. Aceasta piatra fortifiaza rinichii, inima, sistemul circulator si sistemul nervos.

Jadul ne ajuta sa ne gasim locul in raport cu cei din jurul nostru, permite eliberarea dependentelor fizice, emotionale si affective, faciliteaza pacea interioara si armonia si intareste sistemul imunitar.
 
Ajuta la:
Imbunatatirea circulatiei; reducerea umflaturilor si a cearcanelor, reduce ridurile .
Creste fluxul limfatic, ajuta la detoxifiere si drenaj.
Stimuleaza punctele de acupunctura si zonele reflexe de pe corp sau fata.
Folositi în jurul buzelor, la tample, sub ochi pentru a reduce cercurile intunecate si a indeparta umflaturile si pe nas pentru sinusuri blocate. Piatra rece, solida, din jad are un efect calmant asupra sistemului nervos.

Pret sedinta: 100 lei.

Pentru programare sunati la 0766 671 103

 

VIZIONATI VIDEOCLIP

 

Afisare:
tabel
lista alfabetic alfabetic pret
pret
Ordonare: