Tratamente naturise, produse si remedii naturale pentru sanatate
Nu aveti produse in cos.

Terapie cu oxigen HIPERBARIC

Urmareste videoclipul Click aici

 

Cum imbunatateste oxigenul hiperbaric performantele creierului si ale corpului?

Terapia cu oxigen hiperbaric ofera o modalitate foarte eficientă de a creste volumul de oxigen in sange si, astfel, cresc multe efecte benefice pe care le are oxigenul in corp.

Celebritati si oameni din toate categoriile sociale, folosesc terapia cu oxigen hiperbaric pentru a profita de beneficiile pe care le ofera, inclusiv:
• creste energia și rezistenta fizica;
• imbunatateste concentrarea și abilitatile cognitive;
• reduce stresul si problemele de somn / insomnia;
• trateaza eficient tulburarile digestive si durerile de cap;
• recuperare rapida dupa zboruri frecvente sau zboruri lungi;
• reduce sentimentele de depresie, furie sau tristete;
• elimina durerile de orice fel, articulatiile umflate și durerile musculare;
• ajuta la procesul natural de intinerire.

Care sunt efectule oxigenoterapiei hiperbare asupra creierului?
Dupa perioade indelungate de stres sau abuz de substante (alcool, tutun, droguri), creierul poate imbatrani prematur sau poate suferi leziuni. Cercetarile disponibile indica faptul ca oxigenoterapia hiperbara joaca un rol deosebit de important in refacerea celulelor deteriorate ale creierului pacientului si, in consecinta, in recuperarea vietii acestuia.
Intr-o camera hiperbara creierul primeste oxigen pur, stimulandu-se producerea de noi vase sangvine. Ultimele cercetari stiintifice demonstreaza faptul ca imbunatatirea fluxului de oxigen in sange poate determina “trezirea” celulelor somatice din creier si generarea de noi celule (proces numit “neurogeneza”).

Tratament cu oxigen hiperbaric pentru frumusete si anti-imbatranire
Tratamentul cosmetic cu oxigen hiperbaric este unul revolutionar, noninvaziv , care da rezultate vizibile dupa primele sedinte.
Ridurile sunt reduse, petele indepartate , tenul devine mai luminos, conturul natural al fetei este subliniat si infrumusetat prin stimularea productiei de elastina si colagen.

Cum se realizeaza?
Acidul hialuronic , vitaminele si antioxidantii sunt introdusi in derm multumita oxigenoterapiei hiperbare.
Prin aceasta metoda, substante extrem de importante pot fi transportate si aici ne referim la: vitamine, acid hialuronic, antioxidanti, aloe vera si atoxilina (compus similar botoxului ) .

Care sunt efectele?

Rezultatele uimitoare ale tratamentului cu Oxigen Hiperbaric sunt :
• Eliminarea pliurilor inestetice de sub ochi
• Fata primeste un aspect tanar si sanatos
• Este eliminata cuperoza
• Pigmentarea dermica este diminuata
• Se atenueaza vergeturile
• Tenul isi recapata luminozitate si fermitatea
• Acneea este eliminata
• Sunt indepartate cicatricile superficiale. Tenul devine frumos si uniform
• Fata isi recapata aspectul natural si proaspat
• Efect dramatic de lifting prin stergerea profunda a ridurilor

Efectul astfel realizat dureaza mai mult pentru ca substantele sunt plasate profund in derm.
Aceste efecte sunt datorate oxigenarii si imbunatatirii respiratiei celulare, stimularii circulatiei sangvine periferice, regenerarii celulare si hidratarii in profunzime a pielii . Gradul de nutritie al pielii este marit de pana la 6 ori .
Pentru a obtine rezultate maxime, acest tratament se realizeaza in mai multe sedinte si ulterior cate o sedinta lunara de intretinere.
Tratamentul pielii cu oxigen hiberbaric este complet nedureros .
Cel mai cunoscut caz este cel al Madonnei, dar aceasta nu este singura. Fergie, Heather Locklear, Justin Timberlake sau Eva Longoria sunt alte staruri care au folosit terapia cu oxigen hiperbaric.

Oxigenoterapie hiperbara sportiva
Terapia cu oxigen hiperbaric ajuta sportivii profesionisti si amatori sa fie pregatiti pentru orice competitie. In cazul aplicaţiilor menite să crească randamentul sportivilor este foarte importantă alegerea perioadei optime pentru efectuarea terapiei. Un astfel de tratament echivalează cu o alergare de cca. 20 de kilometri. Timpul optim între terminarea tratamentului hiperbar şi competiţie este de aproximativ 10 zile.
In prezent, din ce in ce mai multe persoane sunt implicate in activitati sportive ca amatori sau profesionisti. O consecinta directa si fireasca este cresterea numarului de accidentari .
Cea mai mare problema a unui sportiv, si mai ales daca vorbim de unul de performanta, este pierderea participarii la competitii. Cel mai adesea sportivii ignora accidentele minore provocandu-si probleme de sanatate iremediabile. Din aceste motive, cei mai multi sportivi au ales terapia cu Oxigen Hiperbaric pentru o recuperare rapida, fără sechele, cât şi tratamente de întreţinere pentru îmbunătăţirea condiţiei fizice. Oxigenarea hiperbară permite o creştere masivă a cantităţii de oxigen transportată într-un ţesut, ceea ce în condiţii normale duce la creşterea densităţii capilarelor (aşa-numitul proces de angioneogeneză). O reţea de capilare densă permite o oxigenare crescută a aparatului locomotor, ducând la creşterea performanţelor şi a rezistenţei la efort a sportivilor.
În cazul traumatismelor şi fracturilor, oxigenarea rapidă şi masivă a ţesutului ischemic (lezat) are o importanţă majoră în recuperarea rapidă post-traumatică. Studiile efectuate în străinătate arată că fracturile tratate cu OHB (oxigenare hiperbară) se recuperează de cinci ori mai repede. Pentru rupturile ligamentare, integrarea oxigenării hiperbare duce, de asemenea, la scurtarea timpului de recuperare (de exemplu recuperarea în cazul unui ligament încrucişat se reduce de la 6 luni la 3 luni). Tratamentele individuale post-traumatice trebuie efectuate imediat după producerea traumatismului pentru mărirea efectivităţii acestei terapii.

Cum se realizeaza ?
In acest proces se administreaza oxigen 95%, la o presiune mai mare decat presiunea atmosferica, mai mult de 1 atmosfera absoluta ( ATA ), din motive terapeutice.
Aplicarea tratamentului cu oxigen hiperbar a fost sugerata recent, in literatura de specialitate ca o modalitate de tratament principal sau adjuvant. Tratamentul cu oxigen hiperbar este extrem de promitatoare in recuperarea sportivilor de peformanta.

Indicatii:
• Lezuni musculare
• Entorse
• Afectiuni ale ligamentelor incrucisate
• Fracturi

Cum poate ajuta terapia cu Oxigen Hiperbaric recuperarea rapida a sportivilor ?
Terapia cu oxigen hiperbaric ajuta sportivii sa revina rapid in joc .
Cele mai multe accidente presupun intinderi, luxatii , care conduc la acumularea de lichid in tesutul conjunctiv .
Aceasta reactie naturala a oragnismului comprima vasele de sange si restrictioneaza fluxul vital al oxigenului care duce plasma si celulele rosii catre locul leziunii. In acest fel, tesuturile care inconjoara locul leziunii nu mai primesc oxigen, ceea ce impiedica vindecarea .
Terapia cu oxigen hiperbaric satureaza plasma si hemoglobina cu oxigen. Celulele rosii devin mai maleabile si isi maresc capacitatea de a penetra vasele obstruate . Oxigenul poate ajunge la locul respectiv astfel incat celulele sa se poata vindeca , iar organismul sa se poata apara. Timpul de recuperare este redus semnificativ. Mediul presurizat al camerei favorizeaza retragerea edemului si creste presiunea sangelui in zonele afectate
Oxigenoterapia hiperbarica si NFL (National Football League)
Datorita efetului miraculos dovedit in recuperarea sportivilor, mai multe vedete ale NFL si-au procurat camere hiperbarice portabile acasa. Sunt cazuri cunoscute de sportivi care si-au cumparat si a doua camera portabila pentru a nu intrerupe tatamentul.

Cum mareste terapia cu oxigen rezistenta si elimina oboseala?
Oxigenul este esential tuturor atletilor pentru ca faciliteaza producerea glicogenului, una din principale surse de energie a muschilor. In timpul antrenamentului, molecula de glucoza, se divide in 2 molecule de acid piruvic. Una din molecule, intra in celule musculare, unde, in combinatie cu oxigenul, produce adenozina trifosfata (ATP – Adenosine TriPhosphate) – sursa energiei muschilor. Cand nu este suficient oxigent pentru a crea ATP, acidul piruvic se transforma in acid lactic, care se dizolva in sange si este eliminat treptat. Insa, in timpul antrenamentelor intense, acesta este colectat in muschi, cauzand oboseala.
Terapia hiperbara satureaza organismul cu oxigen, dandu-i oxigenul necesar in producerea ATP pentru energie si elimina acidul lactic, ce cauzeaza oboseala. Nivelul ridicat de oxigen, ajuta atletii sa-si mareasca performantele si sa se recupereze mai rapid in urma exercitiilor. In plus, imbunatateste functiile creierului, marind abilitatea atletului de a lua decizii in fractiuni de secunda, decizii ce ar face diferenta in rezultatul competitiei.

 

 

 

Afisare:
tabel
lista alfabetic alfabetic pret
pret
Ordonare: