Tratamente naturise, produse si remedii naturale pentru sanatate
Nu aveti produse in cos.

Testare a sanatatii cu aparatul de rezonanta cuantica magnetica

Ce este Analizorul cu Rezonanta Magnetica Cuantica
Analizorul cu Rezonanta Magnetica Cuantica inlocuieste necesitatea evaluarii starii de sanatate a organismului prin ultrasunete, rezonanta magnetica nucleara sau radiografiere. Datele referitoare la starea de sanatate a diverselor organe vor fi colectate extrem de simplu, in cateva minute, prin intermediul unor senzori tinuti in mana. Analizorul cu rezonanta magnetica ofera numeroase avantaje si in domeniul analizei diverselor materiale. S-a demonstrat ca aplicatiile unui astfel de aparat depasesc aria analizei tesuturilor sau a altor domenii medicale. Analizorul cu rezonanta magnetica masoara gradul si tipul de raspuns al substantei testate si, prin comparatie cu esantionul de referinta poate recunoaste deviatiile fata de raspunsul dorit.
Principiul de functionare
Corpul omenesc este un ansamblu de celule care se multiplica in mod continuu, cresc, se divid, se regenereaza sau mor. Divizandu-se celulele se reinoiesc. La un adult, in fiecare secunda se divid circa 25 milioane de celule iar celulele sanguine se reinoiesc constant cu o viteza de circa 100 milioane pe minut. In procesul de divizare si reinoire, electronii din materialul nucleului celulei se deplaseaza si se modifica neincetat cu mare viteza, emitand contiuu unde electromagnetice. Semnalele undelor electromagnetice emise de corpul uman reflecta starea acestuia si, valori diferite ale undelor electromagnetice vor indica o anumita stare de sanatate sau de boala, etc.
Analizorul cu rezonanta cuantica magnetica este un dispozitiv capabil sa inregistreze si sa analizeze un astfel de proces. Campul magnetic si energia extrem de slabe emise de corpul uman sunt receptionate cu ajutorul unui senzor tinut in mana si, dupa amplificarea si prelucrara acestor semnale de catre microprocesorul incorporat, datele sunt comparate cu valorile standard specifice bolilor, nutritiei si a altor indicatori din memoria aparatului folosind seriile Fourier. In final se face o evaluare a starii de sanatate si a problemelor majore ale persoanei testate si se emit recomandari standard pentru prevenire si ameliorare.
Parametrii analizati
Metoda analizei prin rezonanta cuantica magnetica este o tehnica rapida si non invaziva pentru verificarea starii de sanatate si a diverselor modalitati curative specifice. Sunt analizati peste 20 de parametri cum ar fi: conditiile cardiovasculare si cerebrovasculare, densitatea minerala a oaselor, microelementele, prezenta plumbului in sange, reumatismul, caile respiratorii si plamanii, zaharul din sange, stomacul si intestinele, ficatul si bila, nervii cranieni, organele genitale, prostata, urmele de seleniu, fier, zinc si calciu, etc.
Caracteristici functionale
Predictie fara simptome vizibile:
Este suficient ca cca 10 celule sa prezinte modificari patologice pentru ca analizorul sa inregistreze aceste schimbari si sa anticipeze aparitia unei boli. Astfel, stiind ce evolutie poate avea starea noastra de sanatate viitoare si luand masuri preventive in acest moment avem posibilitatea sa evitam imbolnavirile cronice.
Viteza si precizie:
In cateva minute se obtin o multitudine de parametri ce pot indica starea de sanatate. Aceasta metoda de analiza este destinata sa va economiseasca timpul energia si? cheltuielile. Baza de date a sistemului de analiza este stabilita prin metode stiintifice si sunt recomandate tratamente optime stabilite in urma analizelor statistice pe un mare numar de cazuri clinice. Toate acesta duc la o precizie ridicata a analizei
Metoda ne-invaziva si fara dureri:
Testarea va descrie starea de sanatate fara sa fie nevoie de analiza sangelui sau radiografii.
Simplu si eficient :
Aparatul poate fi operat cu usurinta iar rezultatele pot fi analizate si interpretate rapid si usor dupa o foarte scurta perioada de pregatire. Verificarea starii de sanatate se poate face oriunde si oricand economisind astfel timpul si resursele pacientului. Costul este foarte scazut.
Raportul de analiza


Va contine urmatoarele analize:

1. Analiza sistemului Cardiovascular si Celebrovascular;

2. Functia Gastrointestinala;

3. Functia Hepatica;

4. Functia Vezicii Biliare;

5. Functia Pancreatica;

6. Functia Renala;

7. Functia Pulmonara;

8. Sistemul Nervos;

9. Boli osoase;

10. Densitatea osoasa minerala;

11. Boli osoase reumatice;

12. Indexul cresterii osoase;

13. Glicemia;

14. Oligoelemente;

15. Vitamine;

16. Aminoacizi;

17. Coemzimele;

18. Sistemul Endocrin;

19. Sistemul Imunitar;

20. Toxine;

21. Metale grele;

22. Calitatile fizice fundamentale;

23. Alergiile;

24. Pilea;

25. Ochii;

26. Prostata/ organele genitale feminine;

27. Functia sexuala (feminin/masculin);

28. Elemente ale corpului uman;

29. Glandele mamare;

30. Raportul analizelor privind evaluarea tendintelor preclinice ( predispozitiile spre anumite boli ) si sfatul specialistului in materie de nutritie si stil de viata.

       Descrierea detaliata a analizelor:

 Analiza sistemului Cardiovascular si Celebrovascular cuprinde:

-Vascozitatea sangelui; cristale de colesterol; grasimi in sange; rezistenta vasculara; elasticitatea vasculara; cererea de sange la nivelul inimii; volumul de perfuzie al miocardului; consumul de oxigen al miocardului; volumul la bataia inimii; impedanta ventriculului stang; functia de pompa a ventriculului stang; elasticitatea arterei coronare; presiunea de perfuzie a coronarelor; elastictatea vaselor de sange cerebrale; starea de alimentare a creierului.

Functia Gastrointestinala cuprinde:

- Coeficientul secretiei de pepsina; coeficientul functiei peristaltismului gastric; coeficientul functiei peristaltismului gastric; coeficientul functiei peristaltismului intestinului subtire; coeficientul functiei de absorbtie a intestinului subtire.

Functia Hepatica cuprinde:

-Metabolismul proteic; functia de producere a energiei; functia de detoxifiere; functia de secretie a bilei; continutul de grasimi în ficat.

Functia Vezicii Biliare cuprinde:

- Globuline serice (A/G); bilirubina totala (TBIL); fosfataza alcalina (ALP); acizi biliari totali (TBA); bilirubina (DBIL).

Functia Pancreatica cuprinde;

-Insulina; polipeptida pancreatica (PP); glucagon.

Functia Renala cuprinde:

- Indexul de urobilinogen; indexul de acid uric; indexul de azot (nitrogen) ureic (BUN); indexul proteinuriei.

Functia Pulmonara cuprinde:

- Capacitatea vitala; capacitatea pulmonara totala; rezistenta cailor respiratorii; continutul arterial de oxigen.

Sistemul Nervos cuprinde:

- Statusul aportului sanguin al tesutului nervos; arterioscleroza cerebrala; statusul functional al nervilor cranieni; indexul sentimental; Indexul memoriei (ZS).

Boli osoase cuprinde:

- Dimensiunile proeminentelor fibrelor lombare; gradul de adeziune a muschiului umarului; limita de circulatie a membrelor; varsta ligamentelor.

Densitatea osoasa minerala cuprinde:

- Coeficientul osteoclastelor; cantitatea de calciu eliminata; gradul de hiperplazie osoasa; gradul de osteoporoza; densitate non-minerala.

Boli osoase reumatice cuprinde:

- Gradul de calcifiere cervicala; gradul de calcifiere lombara; coeficientul de hiperplazie osoasa; coeficientul osteoporozei; coeficientul reumatismal.

Indexul cresterii osoase cuprinde:

- Fosfataza alcalina osoasa; osteocalcina; statusul vindecarii oaselor lungi; statusul vindecarii cartilagiilor oaselor scurte ; linia epifizeala.

Glicemia cuprinde:

-Coeficientul secretiei de insulina; coeficientul glicemiei in sange; coeficientul glicemiei in urina.

Oligoelemente cuprinde:

- Calciul; fierul; zincul; seleniul; fosforul; potasiul; magneziul; cuprul; cobalt; manganul; iodul; nichel; fluorul; molibdenul; vanadiul; staniul; siliciul; strontiul; borul.

Vitamine cuprinde:

- Vitamina (A, B1,B2,B3,B6,B12,C,D3,E,K).

Aminoacizi cuprinde:

- Lizina; triptofan; fenilalanina; metionina; treonina; izoleucina; leucina; valina; histidina; arginina.

Coemzimele cuprinde:

- Nicotinamida; biotina; acidul pantotenic; acidul folic: coenzima Q10; glutationul.

Sistemul Endocrin cuprinde:

- Indexul secretiei tiroidiene; indexul secretiei hormonului paratiroidian; indexul secretiei glandei suprarenale; indexul secretiei glandei pituitare; indexul secretiei glandei pineale; indexul secretiei timusului; indexul glandelor sexuale.

Sistemul Imunitar cuprinde:

- Indexul nodulilor limfatici; indexul imunitatii amigdalelor; indexul maduvei osoase; indexul splinei; index timusului; indexul imunoglobulinelor; index imunitatii sistemului respirator; indexul imunitatii sistemului gastro-intestinal; indexul imunitatii mucoaselor.

Toxinele cuprinde:

- Bauturile energizante; radiatii electromagnetice; tabac/nicotina; pesticide.

Metale grele cuprinde:

- Plumbul; mercurul; cadmiul; cromul; arsenicul; antimoniul; taliul.

Calitatile fizice fundamentale cuprinde:

- Capacitatea de raspuns; puterea mentala; lipsa de apa; hipoxia; ph-ul.

Alergiile cuprinde:

- Index alergii medicamentoase; index alergii la alcool; indexul alergiei la polen; indexul alergiei la injectii; indexul alergiei la produse chimice; indexul alergiei la vopsea; indexul alergiei la praf; indexul alergiei la fum; indexul alergiei la vopseaua de par; indexul alergiei la blana animalelor; indexul alergiei la metale pretioase; indexul alergiei la fructe de mare; indexul alergiei la lapte.

Pilea cuprinde:

- Indexul radicalilor liberi din piele; indexul colagenului din piele; indexul grasimii din piele; indexul imunitatii pielii; indexul umiditatii pielii; pierderea umiditatii pielii; indexul petelor rosii ale pielii; indexul elasticitatii pielii; indexul melaninei pielii; indexul hormonilor pielii.

Ochii cuprinde:

- Pungile de sub ochi; ridurile oculare de colagen; cearcane negre; obstructia limfatica; piele lasata; edemul; activitatea celulelor oculare; oboseala vizuala.

Prostata/ organele genitale feminine cuprinde:

- Hormonul feminitatii; gonadotropina; prolactina; progesteronul; coeficientul de vaginita; coeficientul boala inflamatorie pelvina; coeficient de anexita;coeficient de cervicita; coeficientul de chist ovarian.

Elemente ale corpului uman cuprinde:

- Analiza componentelor corpului; analiza grasimii; alimentatia; evaluare generala; controlul greutatii; evaluarea formei corpului.

Glandele mamare cuprinde:

- Coeficientul hiperplaziei glandelor mamare; coeficientul mastitei acute; coeficientul mastitei cronice; coeficientul discraziei endocrine; coeficientul fibroadenomului mamar.

Raportul testarii:

  Raportul este diferit si personalizat pentru fiecare persoana in parte concentrand analizele care nu se incadreaza in limitele standard al sanatatii, indicand in felul acesta tendintele preclinice ( predispozitiile spre anumite boli) , avantajul acestui raport este ca putem depista din timp eventualele probleme care mai devreme sau mai tarziu pot aparea.

Fiecare persoana testata va primi pe e-mail analizele si raportul putand consulta ori de cate ori doreste, vom oferi in plus un tabel al compatibilitatilor alimentare, predispozitiile deficitului de vitamine si minerale.

cuv cheie: alimentatie, sanatate, vitamine si minerale.


URMARESTE VIDEOCLIP

 

O testare: 100 lei

Afisare:
tabel
lista alfabetic alfabetic pret
pret
Ordonare: